Solar Eclips 8 apr ’24

Voelen jullie de aankomende Totale Zoneclips al?
Zoals jullie weten is deze Totale Solareclips onzichtbaar in Nederland en België, maar wel in Amerika, Canada en Texas. Toch voelt de hele wereld de werking van deze eclips en dat begint al voor de Maaneclips die twee weken geleden plaats vond.

Klimaat en dieren zijn ook van slag

Rond de eclipsen merken we ook aan het gedrag van dieren dat er iets gaande is met de energie. Ze slapen veel of houden zich rustiger dan normaal, of vertonen juist erg opgewonden gedrag.
Het klimaat geeft vaak ook signalen van een veranderd magnetisch veld. Zo geven de weersverwachtingen aan dat het zondag, een dag voor de eclips ineens 10 graden warmer wordt dan de andere dagen, namelijk 23 graden, terwijl de dag erna de temperatuur weer zakt naar 12 à 13 graden. Ook verandert de windrichting, hij komt dan namelijk vanuit het Zuiden, iets wat minder vaak voorkomt, en dan ook nog eens met een kracht van 7.

Rond een eclips komt het vaker voor dat de wind een belangrijke rol speelt. Ik heb meermalen gezien dat het compleet windstil was. De weersverwachting geeft aan dat er de dagen voor de eclips windkracht 7 wordt verwacht. Het zou me niets verbazen wanneer de dag erop de kracht van de wind veel minder wordt en tijdens de eclips zelfs zeer matig is.

In landen en culturen wordt er verschillend gedacht over een Totale Zoneclips. Er zijn volkeren die het zien van een eclips als een voorbode van ongeluk beschouwen, maar er zijn ook volkeren die een eclips vieren omdat er een nieuwe fase van geluk en voorspoed aanbreekt.

Een eclips is een volkomen natuurlijk gebeuren waarbij de Zon en Maan op een lijn staan. Ergens denk ik dat het een soort Reset is tussen de planeten, wat ons nieuwe kansen en mogelijkheden biedt, zoals een frisse wind in ons leven.

Astro aanbieding

Om de eclips te vieren heb ik een prachtige aanbieding bedacht.

In de Griekse mythologie werd de Zon voorgesteld als Apollo en de Maan als Athene. Ze waren een tweeling en hun hele leven nauw verbonden met elkaar.
Het is nu mogelijk om een Twin oftewel Soulmate horoscoop bij mij te bestellen.

Wat krijg je daarvoor en hoe te bestellen?

Je krijgt een soulmate rapport op basis van je persoonlijke geboortehoroscoop. Wil je al een poosje de Astro Almanak van 2024 hebben en wacht je op een kans op een leuke aanbieding? Je krijgt hem bij het rapport gratis opgestuurd [incl. porto] {België 5 euro extra].
Wil je deze super aanbieding graag bestellen?

Maak 35 euro over naar:
Iban NL60 INGB 0004 2881 83
tnv astromedium

Mail vervolgens je geboortegegevens en adres naar:
andromediums@gmail.com

De eclips van 8 april is totaal om 18 uur 17 in Nederland en België.
Happy Solar Eclipse!
foto onbekend
©astromedium annette kok