Jupiter en Uranus staan samen

Zoals ik al eerder schreef, ontmoeten Jupiter en Uranus elkaar gemiddeld eens per 12 tot 14 jaar, maar deze ontmoeting valt steeds in een ander sterrenbeeld. Het is 84 jaar geleden dat Jupiter en Uranus aligned stonden in het teken Stier.
Jupiter maakt alles groter en Uranus zorgt voor de vernieuwing, de verandering die kosmisch gezien mag gebeuren, zowel in ons persoonlijke leven als mondiaal.
Collectief hebben we de Solar eclips al als een sterke wake up call gevoeld, een roep om ons leven over een andere boeg te gooien. Wat niet meer voor ons werkt, of niet meer past in ons leven, valt bij ons weg.
Tijdens onze incarnatie hebben we zaken afgesproken en de reset die nu vanuit de planetaire aspecten op ons pad komen, zetten ons terug op ons kosmische pad, wat karmisch is vastgelegd.
Dat is best een beetje eng, want door de tussenkomst van Uranus is er nog veel onzeker.

Velen springen nu in het diepe. Ik hoor het ook van mijn klanten, een onverwachte ontmoeting met een soulmate, of juist een plotselinge breuk, tot aan ontslag en onvoorziene verhuizingen aan toe.
Met Mercurius, de Zon en de Node [oftewel de lotsbestemming] momenteel bij elkaar naast Chiron [onze achilleshiel] raakt het ons in onze onzekerheid, de angst om te veranderen, teleurstellingen te ondervinden en herinnert het ons, bewust of onbewust, aan onze zielenpijn.
Er is moed voor nodig om deze planeetstanden te trotseren, er met een frisse blik tegenaan te kijken, de sprong naar de onzekerheid te wagen.
Wat voor de een zo klaar als een klontje is, kan voor de ander een reuzenstap zijn, omdat pijn en verdriet in ons individuele zielgeheugen ligt opgeslagen. Een ding is zeker, iedereen ondergaat het, niemand uitgezonderd, maar de een ervaart het wel krachtiger dan de ander, afhankelijk van de persoonlijke horoscoop.

Daarom heb ik nu een prachtige aanbieding

Voor 35 euro ontvang je een persoonlijk transformatie rapport op basis van je geboortehoroscoop incl de Astrologische Almanak [hardcover, incl porto] [* België plus 5 euro porto]
Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Het Soulmate rapport bij vragen en onzekerheid op gebied van de liefde
Het Pluto rapport bij vragen omtrent onderdrukking en manipulatie
Het Uranus rapport bij vragen omtrent onzekerheden tot vernieuwing
Het Neptunus rapport bij vragen omtrent chaos, het missen van focus, vaagheid en verwarring

Wil je gebruik maken van deze prachtige aanbieding?

Maak dan 35 euro over naar:
Iban NL60 INGB 0004 2881 83
tnv astromedium

Mail vervolgens naar:
andromediums@gmail.com
ovv geboortegegevens en adres

Je krijgt dan binnen 14 dagen jouw persoonlijke rapport via de mail en de almanak via de post opgestuurd.
De mensen die jou voorgingen zijn super tevreden!
©astromedium annette kok