De Nieuwe Maan van 21 jan ’23

Lekker lezen bij de kachel.
De maand januari is al voor de helft voorbij, maar er is veel gebeurd op planetair gebied. Planeten die van richting veranderen of van teken wisselen.
Ik schrijf er allemaal over in het maandabonnement. Hierbij bespreek ik uitgebreid over de rol van Jupiter, nu voor het eerst sinds 13 jaar in Ram, en over Pluto, straks na 225 jaar weer in het teken Waterman, en nog meer astrologische wetenswaardigheden. Wat doet het in ons persoonlijke leven en wat betekent het voor de economie bijvoorbeeld, of de oorlog met Ukraïne.
In een uitgebreid rapport van 14 pagina’s kun je dit allemaal lezen. Ik zou het graag voor niets aanbieden, maar helaas is de maatschappij nog niet zo dat ik zelf mijn boodschappen gratis kan halen. De prijs van een maandabonnement is normaal 10 euro. Omdat januari al voor de helft voorbij is kun je het maandabonnement voor januari ook voor de helft van de prijs bij me bestellen, namelijk voor 5 euro.
Je leest dan over de algemene maandomschrijving, de bijzondere planeetstanden dag voor dag, maar je krijgt ook het uitgebreide Volle en Nieuwe Maan rapport erbij en tevens de maandprognose [liefde, geld, werk, gezondheid[] voor alle sterrenbeelden [ook nog eens 10 pagina’s].
Dus je ontvangt 24 pagina’s vol wetenswaardigheden over de actuele planeetstanden van mij voor slechts 5 euro.
Wil je het nog goedkoper? Dan kun je nu profiteren door alvast het februari abonnement van februari [nog eens 24 pagina’s] van 10 euro bij me te bestellen, dan krijg je het januarinummer er voor 1 euro van mij erbij.

Lijkt dat je wat?

Maak dan resp. 5 of 11 euro over naar:

Iban NL60 INGB 0004 2881 83
tnv astromedium
ovv januari of feb/jan

Stuur vervolgens een mail naar:

andromediums@gmail.com [let op: andro]
ovv januari of feb/jan

Dan ontvang je zsm het rapport[en] in je mailbox
©astromedium annette kok

Advertentie