Shift

Wow er is een mega shift gaande. Van het suffige teken Vissen, sorry guys, maar ik mag het zeggen als geboren Vissen, gaat Jupiter eindelijk uit dit wat slome en much to flower power teken Pisces naar het pittige teken Ram. Ram is een vuurteken en dat spiced de boel behoorlijk op. Er komt eindelijk weer pit in ons tamelijk flegmatische leven, want we moeten niet vergeten dat de planeet van verwarring en chaos, Neptunus, ook in Vissen staat en dat Jupiter in 2022 er voor een lange periode een verbond mee sloot; en dat hebben we geweten, want wat toch al chaotisch was werd zo mogelijk nog chaotischer. Ook ik heb dat ervaren, want op een zekere dag stond mijn praktijkruimte helemaal blank. Boven mij [ons] was er een leiding gesprongen en het leek of er een waterval naar beneden kwam, inclusief het plafond. Zo hebben jullie vast ook je chaotische perikelen in het leven waar je mee worstelt en aan het ontwarren bent. Jupiter in Ram gaat je daarbij helpen. Deze planeet heeft al heel kort in 2022 in Ram gestaan [van mei tot oktober] en is zojuist het daadkrachtige sterrenbeeld Ram binnengewandeld. Doe er je voordeel mee, want hij blijft daar voorlopig tot 16 mei 2023.

Waar staat Jupiter in Ram voor

Jupiter in Ram staat voor geluk, groei, voorspoed, rechtvaardigheid, gezondheid, actie, daadkracht, zelfvertrouwen.
Mondiaal gaat dat een enorm bewustzijn teweegbrengen, waarbij de waarheid boven komt, men niet bang is voor zijn mening uit te komen, alles wat oneerlijk is bestreden wordt en er ontstaan overal nieuwe initiatieven.
Met de shift van Pluto van het sterrenbeeld Steenbok naar Waterman kunnen de emoties even skyhigh worden en er veel opstand en demonstraties ontstaan. Jupiter in Ram gooit immers de knuppel het hoenderhok in. Ook zullen er veel rechtszaken volgen over misstanden die de afgelopen 12 tot 14 jaar [en soms zelfs eerder] hebben plaatsgevonden. Jupiter gaat zaken recht zetten, zo niet goedschiks dan wel kwaadschiks.

Op persoonlijk vlak zijn het vooral de generaties uit de jaren 1952, 1963/64, 1975, 1987, 1999, 2011 die het meest gaan profiteren van deze prachtige planeetstand.

We moeten de werking van de planeet Jupiter in Ram beslist niet onderschatten want in de mythologie wordt Jupiter als de machtigste planeet gezien, de Opper God van de Bovenwereld.
Het teken Ram is het eerste teken van de dierenriem, en staat voor een nieuw begin, strijdlust, opstand,vergelding, erkenning, eerherstel, naamszuivering, bewondering, kracht, moed, rechtzetten van misstanden, levenskracht en enthousiasme.

Jupiter heeft natuurlijk ook wat negatieve trekjes, dus pas op voor de valkuilen en dat zijn:
ongeduld, woede, oorlog, opstand, agressie, zelfingenomenheid, oneerlijkheid [slecht geaspecteerd], onnadenkendheid, overenthousiasme en ongedurigheid. Dus laten we met zijn allen focus houden en zorgen dat we niet in de valkuilen van Jupiter trappen. Wanneer we situaties een beetje vermijden waarvan we vlekken in onze nek krijgen of erdoor overprikkeld raken dan biedt Jupiter in Ram ons een geweldige kans om ons leven weer meer op de rit te krijgen.

Verder bedank ik mijn klanten van het afgelopen jaar 2022 voor het vertrouwen en wens ik hen en mijn trouwe volgers een gezellige tijd toe en een waanzinnig 2023!

©astromedium annette kok

Deze link mag gedeeld worden. Citeren [dus een klein gedeelte van de tekst overnemen, uiteraard onder vermelding van de bron [©] samen met de link mag ook, maar het in het geheel overnemen van deze tekst [zelfs onder vermelding van de bron {©} en de link wordt niet op prijs gesteld., omdat dit het verkeer naar de web- of blogsite van de auteur schaadt. Het is veel beter om een klein gedeelte te citeren en via de link verder op de site van de auteur te laten doorlezen.
Donaties zijn welkom op Iban NL60 INGB 0004 2881 83 tnv astromedium om dit soort gratis stukjes te blijven kunnen doen. Hartelijk dank!

Advertentie