DE PLANETEN

Vrijdag 5 augustus 2022

De Maan, nog steeds in de Schorpioen, gaat tegen de avond naar een oppositie toe tussen Uranus, de Node en Mars. De Zon en Saturnus staan vierkant waardoor er nu een tekening ontstaat in de horoscoop die de Grand Cross wordt genoemd; dwz. meerdere opposities, waarbij de planeten onderling vierkanten maken met de opponenten. Dit is een belangrijk gebeuren die vaak voor grote veranderingen zorgt, op wereldniveau, maar ook in ons persoonlijke leven. Het hangt een beetje van de persoonlijke horoscoop af hoe en in welke mate dit effect heeft van persoon tot persoon. In ieder geval geeft dit Grand Cross aan – ook wel Molen genoemd – dat er dingen in beweging worden gezet die nu eenmaal moeten veranderen.

Sinds februari 2021 is Saturnus al betrokken bij een vierkant naar Uranus en nu met de Grand Cross wordt de boel aan het rollen gebracht. Alle actuele en controversiële onderwerpen komen de aankomende tijd weer aan bod en zullen aan verandering onderhevig zijn.

uit de astro almanak
©astromedium annette kok

Deze link mag gedeeld worden. Citeren [dus een klein gedeelte van de tekst overnemen, uiteraard onder vermelding van de bron [©] samen met de link mag ook, maar het in het geheel overnemen van deze tekst [zelfs onder vermelding van de bron {©} en de link wordt niet op prijs gesteld., omdat dit het verkeer naar de web- of blogsite van de auteur schaadt. Het is veel beter om een klein gedeelte te citeren en via de link verder op de site van de auteur te laten doorlezen.
Donaties zijn welkom om dit soort gratis stukjes te blijven kunnen doen. Hartelijk dank!

Advertentie