Hebben jullie genoten van de Totale Zoneclips van gisteren. En wat zijn de Foto’s van Antarctica mooi geworden! Onthoud dat het een positief gebeuren is, waarbij aan het licht mag komen wat [tijdelijk] onderbelicht was.

Ik was druk bezig met de laatste hand leggen aan mijn Astro Almanak voor 2022. Een jaar lang heb ik dag in dag uit intensieve berekeningen gemaakt voor jullie en die heb ik allemaal gebundeld in de Astro Almanak. Zoals jullie weten neem ik mijn werk heel serieus en ik ben er zeer intensief mee bezig geweest. Voor mij is astrologie een wetenschap. De astrologie heeft zichzelf al steeds bewezen. Jullie weten vast nog wel de voorspellingen van mij in 2019 dat alles zou veranderen, de voorspellingen in juni/juli 2020 dat er plunderingen en verschrikkelijke opstanden gaan komen.

De Astro Almanak is er niet om jullie bang te maken, maar juist om houvast en troost te bieden in deze onzekere tijden. Wereldwijd is er van alles gaande. Het nieuws gaat momenteel alleen nog maar over Covid-19, het vaccin en alle omstreden maatregelen. Jullie hebben vast wel meegekregen wat er momenteel in Duitsland en Oostenrijk [en Australië] gaande is; de invoering van verplichte vaccinaties. En natuurlijk heb ik daar een horoscoop over gemaakt. Of je nu een aanhanger van vaccineren bent of niet, de uitkomst was zeer schokkend. We moeten namelijk heel erg oppassen dat we met alle strenge maatregelen onze [klein]kinderen niet de dupe laten worden. Dat werd meteen duidelijk. En wat ook heel helder voor mij werd was het volgende: er gaat wereldwijd een enorm schandaal komen. Reeds om en nabij Oud en Nieuw zullen de eerste tekenen zichtbaar worden. Maar in de maanden maart, mei en april ontstaat er een enorm schandaal. Regeringen zullen vallen, wereldwijd, ministers zullen afgezet worden. Er gaat rechtsvervolging komen. Het begin van de anarchie en chaos over de wereld. Daarom, om niets te missen, kan de almanak uitkomst bieden. Volg de planeetstanden op de voet!

De almanak is klaar om verstuurd te worden, in drie talen. Hij is in zijn totaliteit te bestellen of ook in modules per maand, mocht je in een keer te veel vinden. Er is nu echter wel een hele mooie actie:

Tot 15 december ontvang je gratis bij je bestelling.
Bestel je de Astro Almanak voor 120,- euro dan krijg je het volgende erbij cadeau:
Gratis de jaarprognoses èn de maandprognoses voor alle sterrenbeelden over heel 2022! twv 40,- euro

Wil je de Astro Almanak bestellen,

maak dan 120 euro over naar het volgende bankrekeningnummer:

Iban NL60 INGB 0004 2881 83

tnv astromedium onder vermelding van astro almanak

Stuur vervolgens een email naar het volgende email adres:

andromediums@gmail.com [let op: andromediums]
onder vermelding van astro almanak
De almanak is mede mogelijk gemaakt door Annette Kok en Vera Mos-Kok
©astromedium annette kok

Advertentie