Nieuwe Maan van 11 mei ’21

Dinsdag, 11 mei rond 20 uur 56 is het Nieuwe Maan op 21 graden Stier. Er gaat een grote helende werking van deze Nieuwe Maan uit en het thema is vooral het helen van ons liefdesleven, onze relaties; dit zijn relaties die zijn geweest, waar we in zitten en die we aan willen gaan. Niet zozeer de relatie met onszelf, maar wat wij van anderen verwachten als aanvulling en invulling. Omdat de Nieuwe Maan een tendens van een half jaar aangeeft en deze horoscoop behoorlijk romantisch is, zal er vanaf deze Nieuwe Maan een liefdevolle tijd aanbreken. De meeste aspecten die er worden gemaakt met de onderlinge planeten zijn gunstig. Dit draagt bij aan een aangename en zorgeloze sfeer. We lijken weer een beetje in ons oude doen te komen en “redelijk” normaal te kunnen leven en ons ding te doen. Er liggen weinig problemen bij, alhoewel we nog wel aan het herstellen zijn van de chaos thuis, in en om de woning, achterstallig werk en vooral financiële malaise. Voor dit laatste hebben we nog wel meer tijd nodig, want het gat wat is ontstaan, is niet zomaar gedicht.

De communicatie en het uitdragen van een boodschap is nu ook veel positiever. We hebben iets te melden; en er valt ook naar anderen te luisteren, want we krijgen nu interessante zaken te horen. Soms zit er een roddel bij, maar momenteel hebben we iets minder achterdocht. Hierdoor breekt er een redelijke rustige en vreedzame periode aan. Hier zijn we zo aan toe. Het voorjaar kan beginnen! We voelen ons goed en zijn klaar voor een mooie tijd.

De horeca en de evenementen zullen nog niet terug naar normaal zijn en ondervinden veel schade maar kunnen wel beperkt iets terug halen. Laten we de ondernemers en de horeca steunen, want zij hebben het ontzettend moeilijk. Toch zal het voor hen binnenkort [een maandje?] ook weer beter gaan.

Verder voorzie ik een nogal grillig weertype en veel wateroverlast.
Fijne Nieuwe Maan!
©astromedium annette kok