Nieuwe Maan op 12 april ’21

Vandaag is er een Nieuwe Maan, heel vroeg in de ochtend, namelijk om 4 uur 31 CET.
De hele dag door kunnen wij nieuwe intenties zetten. Deze Nieuwe Maan luidt een nieuw begin in, een andere fase in ons leven waar we een half jaar aan kunnen werken. Aan deze Nieuwe Maan is een heftige week vooraf gegaan. We hebben allemaal de spanningen gevoeld van de conjuncties met Chiron. Chiron is onze zielenwond, een pijnpunt die de afgelopen dagen behoorlijk getriggerd werd. Bovendien speelde er ook nog een lastig vierkant tussen Mars en Neptunus. Tijdens deze Nieuwe Maan is er ook een vierkant tussen Pluto en Venus en de Zon en Maan samen. Deze krachten nemen we maanden met ons mee en zullen het thema vormen waarmee we aan de slag gaan.

Het thema van deze Nieuwe Maan is hoofdzakelijk financieel voor onszelf opkomen, weer gezond worden. Omdat er tijdens deze Nieuwe Maan mooie alignments zijn met Venus, Ceres en Eris [en Chiron] moeten we veel lagere krachten overwinnen om hier weer sterk uit te komen. Maar dat gaat ons lukken want het komende half jaar is bijzonder gunstig om aan ons economische en financiële herstel te werken. Er komt goed nieuws naar buiten omtrent financiële ondersteuning en subsidies.
In ons persoonlijke leven kunnen we nu winstgevende investeringen en aankopen doen die ons gaan helpen om uit deze economische en financiële malaise te komen.

Omdat thuiswerken en thuisvermaken nu de nieuwe norm is gaan we in onze woning ook flink aan de slag om daar een fijne werk annex woonplek van te maken. Het sociale leven blijft voorlopig nog beperkt en ik zie ons voorlopig ook nog niet reizen of naar evenementen en restaurants gaan.
Met deze Nieuwe Maan lukt het gedupeerden om een andere invulling aan hun bedrijf te geven die meer inspeelt op de eisen van alledag.

Fijne Nieuwe Maan allemaal!
©astromedium annette kok

Advertentie