Volle Maan 2 Sept ’20
foto: tpo.nl

2 September vindt er een Volle Maan plaats om plusminus 07 uur 41 CEST. We schrijven geschiedenis: de planeet van de Liefde, Venus tegenover de planeet van Transformatie Pluto.

De Volle Maan valt in het teken Vissen op 10 graden met Nessus naast zich en met de Zon op 10 graden Maagd. De oppositie tussen Venus en Pluto kleurt deze Volle Maan en staat helemaal in het teken van opstand, rebellie, protesten ed.

Zondag 29 aug ’20 gaan er duizenden mensen naar Berlijn en Londen om aan marsen deel te nemen. Dit haalt de gescheidenisboeken. De jaren ervoor gaf het jaarlijkse aspect tussen Venus en Pluto rassenrellen aan, verzet tegenover hardhandig optreden van de politie, escalaties zowel tegen arrestanten als tegen de politiemacht. Ook de Zoneclipsen en de Maaneclipsen stonden in dit teken en recht tegenover Pluto. Zoals we allemaal weten is dat geëscaleerd met de dood van Floyd, hetgeen wereldwijd tot protestdemonstraties heeft geleid. Nu mengen Corona-activisten zich met andere demonstranten. Discriminatie tegenover gekleurde arrestanten met als gevolg de dood is de aanleiding voor gelijke behandeling. Rond deze dag loopt men mee omdat vrijheid van meningsuiting en zelfbeschikking in het gedrang is. Met de Volle Maan in aantocht en Saturnus en Jupiter eind Steenbok en een omkering van geluksplaneet Jupiter in het vooruitzicht kan je je afvragen hoe lang de onderdrukking van de machthebbers nog kan voortduren. Mars gaat achteruit lopen, waardoor het rustiger wordt kwa demonstraties en rellen [rond 10 september], maar het is slechts schijn, want wanneer Mars dan weer vooruit gaat en Saturnus en Jupiter het teken Waterman ingaat dan gaan we massaal strijden voor meer persoonlijke vrijheid en individualiteit, want en ik zeg het nu alvast maar even in hoofdletters:
SATURNUS IN AQUARIUS IS BEPERKING VAN INDIVIDUALITEIT EN PERSOONLIJKE VRIJHEID EN SAMEN MET JUPITER IN AQUARIUS IS DAT WE MEER VRIJHEDEN EN PERSOONLIJK ZELFBESCHIKKINGSRECHT WILLEN HEBBEN.

Samen staan ze straks ruim 1 tot 2 jaar in het teken Waterman en samen maken ze een afschuwelijk vierkant naar Uranus., de planeet van verandering en vernieuwing.

Ik hoor de laatste tijd onder mijn volgers: “maar je bent zo negatief”.
Nee mensen, ik ben niet negatief, ik ben gewoon realistisch en lees de planeetstanden. De mensen die nu in hun ZEN-modus zitten op hun denkbeeldige berg in Tibet moeten op dit moment wel een sterke Venus invloed hebben, wie weet vanwege een Stier-, of Weegschaal-invloed, of je bent een vroege Kreeft of Steenbok van Zon of Ascendant. Maar je zal nu maar een late Steenbok zijn, of een Ram en je heersende planeet vermengt zich met Eris. Ik kan je wel vertellen dat je dan niet zo vredig meer op je berg zit als je in gedachten, zoals een Mars en Ariestype betaamt, alleen maar de barricade op wil.
Zowel het Venustype als het Plutotype [verhoogde van Mars], maar in dit geval de overheid, de staat, de machthebbers, als het Marstype hebben elkaar nodig, want met wegkijken alleen laat je de ander de hete kolen uit het vuur halen en met alleen maar Mars loopt het op een gegeven moment op meppen uit. Nu al zien we dat ouderen ook niet meer worden ontzien. [Oke, ze staan er zelf en zijn irritant, maar dat zijn er meer en is geen reden om klappen te krijgen, maar ze staan er wel uit idealistische overwegingen omdat ze een zielgeheugen hebben van eerdere oorlogen en ze staan er wel in hun vrije tijd voor jou terwijl jij lekker met je koude drankje op je berg in Tibet zit].
Mensen alleen met respect komen we verder, respect voor elkaar. We moeten het samen doen. Niet de een de lusten en de ander de lasten. Kom van je roze wolk af en kijk om je heen wat anderen nu voor je doen om geschiedenis te schrijven. Je aan het nieuws onttrekken en op je babyroze wolk blijven zitten is het in de steek laten van je broeder en zuster. Want op het moment dat jouw lieve vredesplaneet bedreigd wordt door het langdurige vierkant aspect tussen Uranus in Stier naar Saturnus en Jupiter piep je wel heel anders. En dat komt eerder dan je denkt, namelijk al begin 2021,

De geschiedenis leert dat demonstraties ons nergens gebracht hebben, althans, het leidde altijd tot [burger] oorlog. Maar gelet op de planeetstanden denk ik dat noch het een noch het ander goed is. Dus wegkijken is niet je verantwoording nemen en demonstreren is wellicht teveel je verantwoording nemen. Laten we in het spanningsveld tussen Venus en Pluto vooral in het midden gaan zitten ; niet de weg van het verzet, noch het wegkijken van de feiten, maar gewoon weer in gesprek gaan met elkaar en vechten voor persoonlijke vrijheid op een vreedzame manier.

Fijne Zondag en Happy Full Moon!
©astromedium annette kok

De roze wolk (6): Halfslachtige verliefdheid via e-mail | ThePostOnline