Week maandag 8 t/m zondag 16 juni 

Zoals jullie allemaal al gemerkt hebben is de energie zowel in Europa als in America heftig. Dat wordt alleen maar erger met de rode planeet Mars ingaand aligned met Neptunus. Dat gebeurt op 12 juni, wanneer ook de Maan deze planeten bezoekt. Omdat Neptunus en Vissen ook met het virus te maken hebben kan het nieuws omtrent een nieuwe wet hieromtrent betreffen. De drie planeten vierkant met de Zon en de Noordelijke Maansknoop, die net van teken is verwisseld, geeft een tendens aan die we de komende maanden tot anderhalf jaar gaan voelen en meemaken. Een nieuw hoogtepunt wordt gevormd tijdens de volgende Nieuwe Maan en tevens Solareclips van 21 juni as en tijdens de tweede Lunareclips deze maanden van 5 juli as. Er gaat veel veranderen de komende tijd.

Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan voor 10 euro per maand [voor een half jaar te voldoen voor 60 euro] door dit bedrag over te maken op:

Iban NL60 INGB 0004 2881 83

tnv astromedium

Stuur vervolgens een mail met omschrijving abonnement samen met je geboortegegevens voor een persoonlijke maandprognose naar:

andromediums@gmail.com

©astromedium annette kok

Mars