Volle Maan en Lunar eclips van 5 juni 2020 

De Volle Maan en de Lunar eclips valt op 15 graden Boogschutter met de Zon op 15 graden Tweelingen. De Lunar eclips is rond 21 uur 13 CET en is deels te zien in Nederland en België, evenals in een groot deel van Europa, Azië, Australie, Afrika, en Zuid-America.

Het is niet zo zeer de invloed van de Lunar eclips of de Volle Maan zelf die nu ingrijpende gebeurtenissen inluidt. Een Volle Maan geeft een afronding aan en het thema is geheel gewijd aan relaties en samenwerking.
Vanwege de vele Retrograde planeten is het een afronding van zaken die met oude pijn en teleurstellingen te maken hebben. Venus, de planeet van de liefde is hier ook bij betrokken, want Venus staat niet ver verwijderd van de Zon. Mercurius is er eveneens bij betrokken, want Mercurius, de planeet van handel, verkeer en communicatie staat naast de Node en in hetzelfde horoscoophuis als Venus. Bovendien gaat Mercurius steeds langzamer lopen en gaat deze maand ook nog achteruit lopen. Het geeft de mogelijkheid tot retrospectie, het herbeleven en terug ervaren en zien van gebeurtenissen en mensen. Zover het goede nieuws, want deze Volle Maan en Lunar eclips houdt wel degelijk een gevaar in.
Het gevaar schuilt in Mars. Mars staat op 15 graden Vissen exact vierkant op de Zon en op de Maan, waardoor er een half T-kruis wordt gevormd. Mars in Vissen is tamelijk zwak en zorgt voor chaotische toestanden, ondisciplinaire houdingen, opstand, relletjes, mateloosheid, onverantwoordelijkheid en overdaad. Soms ook voor machtsmisbruik op een hele laffe manier. En zie hier de toestanden die nu actueel zijn met betrekking tot de rellen in America, de arrestaties en overmeestering van de gekleurde bevolking. Het machtsvertoon en de laffe wijze van overmeestering en alle rellen die er uit voort komen. Regeringen kunnen nu beter dit hele gebeuren heel serieus nemen en tot op de bodem uitzoeken wat er gaande is en dit heel streng bestraffen, want er staat ons een acht maanden lange strijd te wachten die ongekend zal zijn en voor vreselijke rellen en opstanden zal zorgen; anarchie en plunderingen, en niet alleen in America. Pluto op de Maan van de geboortehoroscoop van America gaat voor ongelofelijk veel gedoe zorgen en ook Nederland zal hier niet onderuit kunnen met zijn Saturn Return in zijn geboortehoroscoop [landshoroscoop].

De toestand wordt eerst nog alleen maar erger als Mars aligned is met Neptunus en zal daarna ongekend groot en fel worden en men kan spreken van burgeropstanden wanneer Mars  in zijn eigen teken Ram [Mars en Ram staan voor oorlog] komt en Chiron bereikt en alvast vierkanten maakt met de Zon en later de komende acht maanden met Saturnus, Jupiter en Pluto. Bovendien gaat in de nazomer Mars ook nog eens acht lange maanden Retrograde lopen en daarna weer vooruit waardoor de zaken opnieuw actueel worden, maar pas over ruim een jaar een oplossing vinden. Tegen die tijd vinder er op sommige plaatsen burgeroorlogen plaats en hebben bepaalde delen van Europa, Japan en America de opstanden en plunderingen al lang niet meer in de hand.

Daarom is het belangrijk om nu goede rechtspraak te doen, de overtreders [politieagenten] zwaar te bestraffen, demonstraties te tolereren maar wel met aanpassingen en met een vreedzaam verloop, in acht neming van de heersende regels op dat moment. Regeringen moeten ook niet weg kijken, niet voor het geweld bij arrestaties, maar ook niet bij demonstraties die niet de geldende landsnormen aanhouden met betrekking tot de Corona maatregelen. Je kan niet met twee maten meten, en dat doet precies Mars in Vissen; het middel is erger dan de kwaal. Bovendien staat Mars naast Neptunus dus is er veel omgeven met vaagheid, geroddel en massahysterie.
Als de regering zou weten wat hen te wachten staat aan aspecten zouden ze meer tolerant en flexibel zijn wat betreft de Corona maatregelen in het algemeen, voor alle mensen en bedrijven, want de intelligente Lockdown treft juist de kwetsbare doelgroep, en zouden ze  wat de demonstraties betreft strenger moeten handhaven en meer moeten aandringen op vreedzame oplossingen en afstand bewaren. Je kan niet een opstand georganiseerd [keurig en met een klein aantal mensen die de regels in acht nemen] tegen de Corona maatregelen in de kiem smoren en bestraffen terwijl je duizenden mensen ongestraft bij elkaar op de Dam laat demonstreren tegen iets wat in een ander land gebeurt, hoe betreurenswaardig ook.
Zolang de regering de echte betekenis van het Corona virus niet onderkent, namelijk dat juist de zwakke doelgroep ondersteund dient te worden en niet de multinationals zoals KLM ed, dan houden we dit virus. Het gaat om kwaliteit van leven, niet voor een enkeling, maar voor iedereen.

Hoe moet het voor onder andere restauranthouders en zo zijn die maanden dicht moesten en nu nog steeds mondjesmaat gasten mogen binnenlaten terwijl men wel op een kluitje op de dam staat en overal lak aan heeft?
Dit doet een intelligente lockdown met mensen en die is verre van intelligent. Beter niets doen, dus geen lockdown of hooguit een paar weken alles en iedereen in lockdown dan deze slappe hap [ook weer Mars in Vissen]. Er wordt veel te veel met twee maten gemeten en daar komt men tegen in opstand.
Let op 12/13 juni, want dat wordt een belangrijke dag die de acht maanden inluidt.

©astromedium annette kok

15027732_1684178751892897_2642577108115874867_n

Advertentie