Graag jullie mening! 

De abonnementen gaan veranderen; meer persoonlijk met de persoonlijke horoscoop als leidraad.

Zoals sommigen al weten verschijnen er maandelijks en wekelijks de abonnementen, gemiddeld kosten die 7,50 euro per maand. Hiervoor ontving men heel veel getypte informatie over de planeetstanden, bijvoorbeeld voor de sterrenbeelden, maar ook de Nieuwe en Volle Maan rapporten, evenals wetenswaardigheden over de planeten, de eclipsen en de meer uitgebreide dagstanden.
Omdat ik dat zelf interessanter vind wil ik de abonnementen meer persoonlijk maken en ik vraag me het volgende af.
Wat vinden jullie ervan?
Ik geef een paar mogelijkheden:
a abonnement zuiver op basis van de persoonlijke horoscoop met de prognose voor de komende maand. Kosten 10 euro per maand, voor een half jaar te voldoen

b abonnement op basis van de persoonlijke horoscoop met de prognose voor de komende maand en de Nieuwe en Volle Maan rapporten. Kosten 12,50 euro per maand, voor een half jaar te voldoen

c abonnement op basis van de persoonlijke horoscoop met de prognose voor de komende maand en de Nieuwe en Volle Maand en de planeetstanden per dag met hun invloeden. Kosten 15 euro, voor een half jaar te voldoen.

d De dagstanden en de Nieuwe en Volle Maanrapporten, evenals aparte rapporten over de eclipsen. Kosten 7,50 per maand, voor een half jaar te voldoen.

Graag jullie reacties onder deze post of de post op FB.

IMG_2566

 

Advertentie