Zo ziet het abonnement [een deel ervan] er uit dat abonnees in februari mochten ontvangen wat betreft de algemene maandvoorspelling:
Uranus heerst over dit teken. Uranus staat bekend als de planeet van de [plotselinge] verandering. Uranus zal voor een laatste maal in het teken Ram staan, want begin maart gaat Uranus definitief over naar het sterrenbeeld Stier. De maand februari zal nog rumoerig zijn vanwege Uranus. Het venijn zit namelijk in de staart, want Uranus 29 graden Ram geeft ons nog pittige lesjes, vooral omdat Mars dicht bij Uranus staat.
3 Februari loopt Venus het sterrenbeeld Steenbok in. Van huis uit voelt deze liefdesplaneet zich niet zo prettig bij dit teken. Het maakt ons meer berekend en zakelijk omtrent liefdeszaken, We stellen eerder eisen in de liefde, dan dat we onszelf weggeven of opofferen. Dat kan ons natuurlijk ook weer iets opleveren, vooral ook omdat Steenbok wel een serieuze intentie heeft. Rond de Nieuwe Maan van 4 februari op 15 graden Waterman staat ook Mercurius net ver verwijderd, evenals Lilith. Dit is een mooie samenstand, die veel nieuwe inzichten en ideeën kan voortbrengen. Vooral de jarigen nemen deze stand een jaar lang mee in hun Solar. Dit kan voor hen de voorbereiding zijn naar een andere houding of veranderingen binnen hun leven. Het thema voor ons tijdens de Nieuwe Maan is vooral creativiteit, persoonlijk geluk, ons gezinsleven. We kunnen tot het besef komen, dat we het heel anders willen doen in het leven. Dat we meer aandacht willen geven aan het inwendige kind, maar ook aan ons gezin. We zien het belang van plezier, van hobby’s, van huisdieren, van uitstapjes. Op deze gebieden is de Nieuwe Maan een wake up call.

Zo ziet het abonnement [een deel ervan] er uit dat abonnees in februari mochten ontvangen wat betreft de prognose wat betreft hun zonneteken/ascendant [bijv. de stier]:

Voor Stier als zonneteken of als Ascendant

De invloed van de Zon

Het sterrenbeeld Stier als zonneteken of ascendant zit deze maand iets minder in zijn energie. De zon in Waterman maakt een 90 graden aspect en geeft daardoor wat vermoeiende gevoelens. Pas op voor burn-out gevoelens of conflicten op het werk. Het wijst op ambities en een drang om iets te presteren, maar het kan ook dat je tegen blokkades oploopt.

De invloed van de Maan

Nieuwe Maan

Rond de Nieuwe Maan van 4 februari op 15 graden Waterman staat ook Mercurius niet ver verwijderd, evenals Lilith. Dit is een mooie samenstand, die veel nieuwe inzichten en ideeën kan voortbrengen. Vooral de jarigen nemen deze stand een jaar lang mee in hun Solar. Dit kan voor hen de voorbereiding zijn naar een andere houding of veranderingen binnen hun leven. Het thema voor ons tijdens de Nieuwe Maan is vooral creativiteit, persoonlijk geluk, ons gezinsleven. We kunnen tot het besef komen, dat we het heel anders willen doen in het leven. Dat we meer aandacht willen geven aan het inwendige kind, maar ook aan ons gezin. We zien het belang van plezier, van hobby’s, van huisdieren, van uitstapjes. Op deze gebieden is de Nieuwe Maan een wake up call, vooral wanneer we vastzitten in al te knellende banden, gebukt gaan onder onze verantwoordelijkheden, het huishouden en dergelijke.

Volle Maan

De Volle Maan van 19 februari is rond 17.00 uur op 0 graden Vissen. De Volle Maan, die een afronding inhoudt, zal ook kenmerken hebben van een nieuw begin. Het thema volgt een beetje op de Nieuwe Maan eerder deze maand van opkomen voor ons persoonlijke geluk. Deze Volle Maan gaat over dienstbaarheid ten opzichte van opoffering. Waar zijn we dienstbaar en nuttig, maar waar passeren wij de grens, waarbij we ons persoonlijke geluk opofferen om anderen te helpen. De mooie verbindingen tussen Venus en Saturnus en Mercurius en Neptunus en ook die van de Maan en Mars, zorgen ervoor, dat we meer eigenliefde kunnen opbrengen. Dit resulteert in zelfzorg en op de juiste manier onze grenzen aangeven. De jarigen nemen ook deze stand mee in hun jaarhoroscoop, maar wij kunnen er ook van profiteren en er levenslang een les uit halen.

Stier: De nieuwe maan van 4 februari valt in Waterman met een exact aspect met Mercurius erop. Een gesprek op je werk kan tot nieuwe initiatieven en kansen leiden. Deze invloed werkt een half jaar voor jou door. De volle maan van 19 februari in 0 graden Vissen valt in jouw sociale sector waardoor het mogelijk is dat bepaalde vriendschappen minder worden of je kennissen achter je laat.

De invloed van Mercurius

Stier: Mercurius staat bij jou in je sociale sector van je horoscoop. Hierdoor krijg je de gelegenheid met veel mensen te praten en kennis te maken. Dit kunnen creatieve en gezellige gesprekjes worden. Het kan van een bron van creativiteit voor je zijn. Het is een goede tijd om het contact met oude vrienden te herstellen of nieuwe vriendschappen te sluiten.

De invloed van Venus

Stier: Venus gaat over de sector, levensfilosofie, reizen en workshops en zorgt voor nog meer interesse bepaald onderwerp. Je beleeft heel veel plezier in het uitwerken van je ideeën en je kunt de behoefte hebben aan afzondering of bondgenoten die dezelfde gedachten hebben. Rond 18 februari kun je op dat gebied initiatieven tonen.

De invloed van Mars

Stier: Vanaf 13 februari komt Mars jouw sterrenbeeld binnen waardoor je meer energie kunt krijgen. Hierbij kan het zijn dat je gevoelens van frustraties en boosheid moet uiten om iets met die energie te kunnen doen, maar daarna ga je jezelf al snel fitter voelen. Mars maakt een verbinding met Uranus in jouw teken waardoor dit voor veranderingen in je leven kan zorgen.

Zo ziet het abonnement [een deel ervan] er uit dat abonnees in februari [4 weekvoorspellingen in totaal] mochten ontvangen wat betreft de algemene weekprognose van deze week:

Week 6, maandag 4 t/m zondag 10 februari

Maandag, 4 februari rond 21.00 uur is het Nieuwe Maan. De Nieuwe Maan valt op 15 graden Waterman, met Mercurius slechts 4 graden verwijderd op 19 graden Waterman. Het vraagt van ons een omschakeling van denken, vooral wat betreft ons persoonlijk geluk. Massaal vragen we ons af, waar we gelukkig van worden. Is dat creativiteit, is het sport? Alle bezigheden en situaties die ons vreugde verschaffen worden aan de kaak gesteld en op die gebieden gaan we ons inzetten. Voor de één betekent het meer doen met het gezin of de huisdieren, maar ook creatieve, sportieve of muzikale bezigheden behoren tot de mogelijkheden. We nemen meer afstand tot de gevoelens van anderen en focussen ons meer op onszelf, waarbij we verantwoordelijkheden met betrekking tot relaties en de huiselijke omstandigheden zwaar kunnen  vinden. We kunnen onszelf er zelfs beperkt door voelen. Op de juiste wijze hierover communiceren is belangrijk, vooral ook omdat Mercurius en de Maan gunstig staan, net zoals Jupiter. Saturnus, Pluto maken een vierkant naar Mars en Uranus. Dit gegeven houdt ons de hele week bezig, waarbij we oplossingen zoeken voor verplichtingen en frustraties die hardnekkig zijn en ons somber stemmen. Deze Nieuwe Maan luidt met recht een nieuw begin aan. Het is voor het eerst, dat we zaken iets minder persoonlijk nemen en ondanks tegenwerking en tegenslag toch proberen onszelf staande te houden en de leuke dingen eruit te filteren. Dit heeft tevens een gunstige uitwerking op onze gezondheid. Venus maakt eveneens de overstap om van teken te wisselen en betreedt het sterrenbeeld Steenbok. Dit vindt al op 3 februari plaats. Met deze verschuiving treden we meer handelend op binnen de relatie en het huiselijke gebeuren, waardoor het een ideale tijd is om thuis zaken te regelen, op te knappen en flink aan te pakken. We komen deze week niet onder confrontaties uit, want anderen kunnen vreemd op onze houding reageren. Anderen zijn vooral onze dierbaren, maar ook mensen waar we nauw mee samenwerken.
De momenten en dagen na de Nieuwe Maan lenen zich goed voor intieme en persoonlijke gesprekken. Dit pakt goed uit binnen de relatie. Ook opvoedkundige problemen kunnen nu succesvol worden aangepakt.
De Maan staat 6 en 7 februari overwegend gunstig, vooral naar Neptunus toe, terwijl Mercurius en Mars ook gunstig staan. Wederom een geschikt moment om met onze geliefde om te tafel te gaan zitten. Het is de juiste tijd om slechte gewoonten af te leren en in te ruilen voor goede gebruiken/voeding of iets dergelijks.
8 Februari staan de Maan en Cheiron samen en omdat dit op de laatste graad van Vissen gebeurt, willen we ook iets loslaten. Dit kunnen herinneringen zijn, zaken waar we onder gebukt gaan, maar ook slechte gewoonten, die ons niet dienen. Het kan even vervelend en pijnlijk voelen, maar het is voor onze eigen bestwil.
10 Februari voegt de Maan zich bij Mars en Uranus op één van de laatste graden van het teken Ram. Ook op dit vlak hebben we nog het één en ander uit te werken, want het zal voor de laatste keer zijn, dat Uranus dan in Ram staat. Het gewicht van de planeet Mars erbij, maakt het des te intensiever. Ook op mondiaal vlak uit zich dit en kan er van alles gebeuren, zoals aanslagen en calamiteiten. Innerlijk voelen we deze stand sterk, ook al omdat het drietal vierkant staat naar Saturnus en Pluto. Er komen veel opgekropte emoties en frustraties uit. Indien we verstandig zijn, doen we dat wel met gepaste reserves en dat is mogelijk, omdat zowel Jupiter als de Zon en Mercurius heel gunstig staan.

Zo ziet het abonnement [een deel ervan] er uit dat abonnees in februari [28 dagvoorspellingen in totaal] mochten ontvangen wat betreft de algemene dagprognose van vandaag:

12 februari

Nog steeds overheersen de mooie sterrenstanden en de gunstige stand van de Maan in Stier. We zetten de prettige sfeer van gister voort en voelen ons heerlijk op ons gemak, wat we ook doen, er doen zich deze dag hoegenaamd geen conflicten of problemen voor. Een dag om te genieten en om te ontspannen. Een dag om samen met onze dierbaren door te brengen, wanneer de kans zich voordoet.

Zo ziet het abonnement [een deel ervan] er uit dat abonnees in februari mochten ontvangen wat betreft hun weekprognose en dagprognose voor deze week en dagen [11 en 12/02][bijv. vissen]:

Voor de Vissen als Zonneteken of als Ascendant

Week 7, maandag 11 t/m zondag 17 februari

[Vrijwilligers]Werk, Status en Ambitie

Jupiter staat in het huis van carrière en staat nog steeds erg mooi. Omdat de Zon nog niet helemaal tot z’n recht komt, blijft het bij plannen maken. Maar plannen maken kan net zo nuttig zijn, als dat de zaken al volop lopen. Je hebt het druk en het wordt overwegend een prettige week.

Vriendschap en samenwerking

De samenwerking is bijzonder belangrijk voor jou deze week en dat geldt voor de komende jaren. Het lijkt alsof je weinig van de grond krijgt alleen, je moet het echt samen gaan doen. Venus komt naast Saturnus en Pluto te staan, waardoor er extra aandacht op de samenwerking komt te liggen.

Motivatie

Jouw motivatie is communicatie, correspondentie, creativiteit, samenwerking, ambitie en alles wat daarmee te maken heeft. Hoogstwaarschijnlijk wordt werken met de computer heel belangrijk voor jou de komende jaren. Schrijven, presenteren, werken met groepen mensen, communicatie en naar buiten treden.

Geld

Financieel ligt het er nog wel een beetje moeizaam bij. Cheiron komt jouw tweede huis binnen dus je kunt je wat onzeker erover voelen. Er kunnen onverwachte kosten zijn, maar ook een meevaller. Het is erg wisselend qua financiën.

Familie en gezin

Het accent ligt iets minder op familie en gezin. Je wordt teveel in beslag genomen door zaken die met werk en communicatie te maken hebben.

Conditie

Je hebt nog veel rust nodig en afzondering om je te kunnen focussen en plannen te maken. Dat is belangrijk. Er breekt wel een drukke tijd aan, daarom is het belangrijk om goed die balans te houden.

Liefde

Mercurius over je relatiehuis wijst op aandacht voor communicatie met je partner, maar je vraagt nu ook veel begrip en aandacht voor jezelf.  Hierdoor kunnen er soms meningverschillen ontstaan, want je komt nu echt voor jezelf op. Dat is ook logisch met deze planeet standen.

11 februari

De Maan staat samen met Uranus en Mars aan het begin van het horoscoophuis dat over correspondentie en communicatie gaat. Hierdoor wordt verbale en non-verbale communicatie belangrijk voor je de komende tijd. Internet, online bezig zijn en spreken of communiceren. Een belangrijke fase breekt er aan. De energie voor komende jaren is vanaf vandaag voelbaar.

12 februari

Een hele goede dag om te corresponderen, online bezig te zijn, te schrijven of te spreken. Mocht je je woonomgeving willen opknappen, dan kan dat ook goed uitpakken.

Abonnees ontvangen dit allemaal in hun All in abonnement maandelijks/wekelijks en abonnees die een proefabonnement aangevraagd hebben ook. En dat voor maar 2,50 euro per maand!

Wil je dit ook nog of wil je een proefabonnement voor maart stuur me dan een email naar:
andromediums@gmail.com

proefabonnement jan