1 November 2018

De nieuwe website wordt toch 1 november gelanceerd. Door technische problemen kom ik er vandaag niet in en kan niets plaatsen. Dus wordt het morgen, 1-11-2018. Ik vind het eigenlijk wel toepasselijk tijdens het Keltische Nieuwjaar.
Mijn carrière ondervindt momenteel de nodige veranderingen. Na een tiental jaar voor een bekend maandblad alle prognoses en astrologische topics te hebben geschreven, eindigen deze werkzaamheden per heden. Het blad krijgt een nieuwe formule. Het betekent voor mij minder zekerheid [financieel] maar aan de andere kant ook weer meer zelfstandigheid. Ik kan me vanaf morgen volledig richten op mijn eigen bedrijf. De bijdrage aan het blad vergde veel tijd en ik stak er vele uren werk in. Deze tijd kan ik nu besteden aan mijn bedrijf. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit het schrijven van mijn topics op de blogs en website, de diensten die ik middels astromedium aanbied, het incidenteel werken op de bellijn van Cobie, en niet te vergeten het schrijven en uitbrengen van onze boeken, die ik met mijn dochter schrijf [kijk op de site van AnneVera http://www.annevera.eu]. Ons nieuwe boek, een psychologische roman, komt eind van dit jaar uit.
Momenteel zit ik in de fase van afronden en voorbereiden, waarbij dan vanaf 1 november 2018 mijn nieuwe website echt van de grond komt. Even geduld nog!
©astromedium annette kok 

Keltisch-jaar

 

Advertentie